Om oss på Kostcirkel.se

Om oss

Välkommen till Kostcirkel.se, Sveriges ledande plattform för kosttillskott och hälsoprodukter. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i världen av hälsa och välbefinnande genom pålitlig information, högkvalitativa produkter och expertstöd.

Vår historia

Kostcirkel grundades med en enkel vision att skapa en plats där alla oavsett kunskapsnivå kan komma åt vetenskapligt stödda resurser och de bästa och hälsosammaste produkterna på marknaden. Vår resa började med ett eget behov att själv få fram en bra livsstil och hälsosamma produkter samt att vi kände att det saknades en pålitlig källa. Då skapade vi själva Kostcirkel.se och tack vare vår passion och våra kunders förtroende har vi växt till att bli en ledande aktör i branschen.

Redan från början har vi strävat efter att vara mer än bara en webbsajt i mängden. Vi vill vara en kunskapskälla och en inspirationsplats där individer kan lära sig och förbättra sin hälsa på ett bra och hälsosamt sätt.

Vår mission

Vår mission är att stärka individer att ta kontroll över sin hälsa genom utbildning, högkvalitativa produkter. Vi tror att varje person är unik och därför förtjänar en skräddarsydd approach till både hälsa och välbefinnande.

Vårt team

På Kostcirkel är vi stolta över att ha ett litet men oerhört passionerat team som är dedikerat till våra kunders välbefinnande.

Patrik Johansson

Patrik

Träningsexpert

Patrik är hjärtat i vår träningssatsning och har över 10 års erfarenhet som personlig tränare och träningsrådgivare. Med en bakgrund inom sportvetenskap och en rad certifieringar i olika träningsmetoder så är Patrik expert på att skapa effektiva och motiverande träningsprogram. Han är även en regelbunden skribent för våra artiklar där han delar med sig av sina bästa tips för träning, återhämtning och att hålla sig skadefri.

Alva

Alva

Hälsa och Nutritionsexpert

Alva är vår ledande expert inom hälsa och nutrition. Hon är nutritionist och har arbetat kliniskt med individuell kostplanering i över 8 år. Alva har en passion för att hjälpa människor att förbättra sin hälsa genom balanserad kost och livsstilsförändringar. Hos Kostcirkel.se ansvarar Alva för att utvärdera och välja ut de kosttillskott som vi rekommenderar.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig på din resa. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss. Vårt team är redo att ge dig den support du behöver för att nå dina mål. info (a) kostcirkel.se

Häng med oss på vår resa mot en bättre träning och återhämtning – tillsammans kan vi skapa en hälsosammare framtid!

Rulla till toppen